این مطالب عیناْاز http://www.mrkaon.blogsky.com  کپی شده است جهت استفاده از سایر مطالب به آدرسش مراجعه نمایید.


حل مشکل NO A/V در گیرنده های کاون






یکی از مشکلات اساسی که ممکن است دارندگان گیرنده کاون با آن مواجه شوند مشکل NO A/V بعد از بروز رسانی گیرنده است.
به طور کلی این مشکل در اثر استفاده از Firmware ناسازگار با گیرنده بوجود می آید. همانطور که میدانید گیرنده های کاون با توجه به شماره سخت افزاری یا همان HW از هم دیگر تفکیک میشوند این شماره در حقیقت تمیز کننده دستگاه شما از دیگر محصولات کاون میباشد و نمیبایستی از نرم افزاری که این شماره را حمایت نمی کنید استفاده نمائید.
به طور مثال فرض کنیم که نرم افزار HW: 16.C0.A1 را بر روی کاون HW: 16.80.01 نصب نمائید.خوب اگر از برنامه کاپ استفاده نمائید خود برنامه این عدم هماهنگی را تشخیص داده و از بروزرسانی گیرنده با نمایش پیغام خطا سرباز میزند.
ولی اگر این عمل را در حالت مهندسی انجام دهیم دیگر لودر به عدم تطبیق توجه نکرده و عمل آپدیت را انجام میدهد و دست آخر با مشکل NO A/V مواجه خواهیم شد.
حتما این سئوال در ذهن خوانندگان عزیز به وجود آمده که آیا نصب برنامه اشتباه بر روی گیرنده کاون تا چه اندازه میتواند به گیرنده آسیب برساند؟ برای این دسته از عزیزان عرض کنم که گیرنده های کاون از حافظه فلش با ظرفیت های متفاوت استفاده میکنند به طور مثال آن دسته از گیرنده هائی که شماره سخت افزاری آنها به شکل HW:16.XX.XX است از حافظه فلش به ظرفیت ۲ مگابایت استفاده میکنند همچنین گیرنده های HW:12.XX.XX نیز بدین ترتیب. در نتیجه نصب نرم افزار یکی از این گروه ها بر روی دیگری صدمه ای به این حافظه وارد نمی کند هرچند که با مشکل NO A/V مواجه خواهید شد.
اما برای بعضی دیگر از گیرنده های کاون مثل HW:10.XX.XX وضعیت به شکل اشاره شده نمیباشد این نوع گیرنده ها از حافظه فلش ۱ مگابایت استفاده میکنند و نصب برنامه فلش دو مگابایتی بر روی این گروه موجب تخریب حافظه فلش میگردد.
البته اگر این اختلاف در شماره های آخر گیرنده باشد مثل HW:16.80.93 و HW:16.80.01 میتوان در حالت مهندسی نرم افزار هریک را بر روی دیگری بدون مشکل نصب کرده و استفاده نمود. (البته در بعضی از موارد نمیتوان به همین سادگی عمل کرد و باز هم دچار مشکل NO A/V میشویم.)
در دیگر موارد کار (مخصوصا برای گیرنده های کاون) به این شکل ساده نمی باشد و بایستی در سخت افزار گیرنده تغییراتی جهت استفاده از نرم افزار جدید بوجود آورد. در ادامه به نحوه تغییر سخت افزار HW:12.80.91 به HW:16.80.01 خواهید پرداخت.
اگر به جدول تولیدات کاون نگاه دقیقی بیندازیم متوجه خواهیم شد تنها گیرنده تولید شده از سری سخت افزاری HW:12.80.91 مدل Kaon 200 میباشد. ولی اگر نرم افزار این مدل را بر روی گیرنده نصب کنیم در کمال تعجب با مشکل NO A/V مواجه خواهیم شد.
برای بر طرف کردن این مشکل درب گیرنده خود را باز نمائید. در ردیف بالای CPU یک ردیف خازن وجود دارد در بین این سری، خازن C307 را پیدا کنید. در بالای این خازن یک ردیف مقاومت وجود دارد (مطابق شکل) به شماره های 304 و 303 و  380 و 383 که تنها در یکی از آنها مقاومت صفر اهمی وجود دارد (303) و بقیه خالی هستند، در ادامه کار با یک هویه کم اهم (به مدار گیرنده آسیبی نرسد) مقاومت 303 را از جا کنده و به مکان 383 انتقال دهید. کار تمام شده است درب گیرنده را بسته و هم اکنون آن را با آخرین نرم افزار Kaon 200Z HW:16.80.01 آپدیت نمائید.

شبکه ای که از لندن پخش خواهد شد

تلویزیون ماهواره ای کروبی، مهرماه

بهروز سیدی

۲۸ تیر ۱۳۸۴

تلویزیون ماهواره ای  کروبی،  مهرماه

در آستانه روی کار آمدن دولت احمدی نژاد و در حالی که اصلاح طلبان در اثر اقدامات قوه قضاییه از رسانه‌های خود را از دست داده‌اند و امیدی برای رفع توقیف و صدور مجوز روزنامه وجود ندارد، اصلاح طلبان به اهمیت داشتن رسانه‌های همگانی عام‌تر پی برده و برخی از آنان به فکر تاسیس شبکه های تلویزیونی و رادیویی افتاده‌اند.

گفته می شود مهدی کروبی نخستین کسی است که تا مهرماه شبکه تلویزیونی خود را راه اندازی می کند و این شبکه، از لندن برنامه های خود را برای ایران پخش خواهد کرد. مهدی کروبی پس از ماجرای انتخابات ریاست جمهوری در اعتراض خود به نوع برگزاری انتخابات به راه اندازی یک شبکه تلویزیونی اشاره کرده بود، اما کارشناسان گمان نمی کردند که او به زودی بخواهد این پروژه را عملی کند.

فکر راه اندازی تلویزیون ماهواره ای از سوی اصلاح طلبان نخستین بار پس از ماجرای توقف فله ای مطبوعات طرح شد. آنان نخست طرح تاسیس تلویزیون خصوصی را مطرح کردند ، اما این طرح با مخالفت مدیران صدا و سیما و هم چنین چهره های متنفذ محافظه کاران روبه رو شد. پس از آن بحث تاسیس شبکه های ماهواره ای در خارج از کشور مطرح شد که هیچ گاه از مرحله حرف خارج نشد و رنگ واقعیت به خود نگرفت.

یکی از دلایل مسکوت ماندن این طرح شاید مشکلات مالی باشد، اما تجربه تلویزیون های لوس آنجلسی نشان داد که مهم تر از مسائل مالی پیش روی این تلویزیون ها، مسائل برنامه سازی است. تلویزیون های لوس آنجلسی را که بیش تر یا غیر سیاسی بودند و یا از لحاظ سیاسی به سلطنت گرایش داشتند، پس از گذشت مدتی اندک جذابیت نخستین خود را از دست دادند و هر گزنتوانستند به رسانه هایی تاثیر گذار تبدیل شوند. این تجربه نشان داد که تاسیس تلویزیون ماهواره ای شاید آسان باشد، اما ادامه موفق آن بسیار دشوار است وهمواره کابوس شکست پیش رو خواهد بود.

با این همه طرح تاسیس تلویزیون از سوی کروبی این پروژه را وارد مرحله ای دیگر کرده است. گفته می شود این تلویزیون را بهروز افخمی مدیریت خواهد کرد. او چند روز پیش در گفت و گویی با خبرگزاری ایسنا درباره فیلم سینمایی متوقف شده اش، بار دیگر از تلاش هایش برای راه اندازی یک شبکه تلویزیونی سخن گفت، هرچند مشخصاً اشاره نکرد که آیا این همان تلویزیون کروبی است یا نه. او گفت: "دوباره در صدد هستم یک تلویزیون ماهواره ای را هم راه اندازی کنم. این اتفاق قرار بود پارسال بیفتد، اما به دلیل جنجالی که برخی از روزنامه ها راه انداختند و با توجه به فراهم شدن شرایط فیلمبرداری برای فیلم "فرزند صبح"، کار را عقب انداختیم." او تاکید کرد: "به نظرم در حال حاضر امکان این است که تلویزیونی تاسیس کنیم که برنامه های مختلف و متنوع داشته باشد و البته به سینمای ایران هم بپردازد" و افزود: "ظاهرا با تعداد کانال های ماهواره ‍ای و اینکه تلویزیون های جدیدی با رعایت چارچوب های نظام در خارج از کشور به فعالیت مشغول هستند، این بار جایی برای جنجال درباره‍ی فعالیت های من باقی نمی ماند."

بهروز افخمی کارگردان برجسته سینمای ایران و نماینده مجلس ششم که در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری همکاری نزدیکی با ستاد تبلیغاتی کروبی داشت و ساخت فیلم انتخاباتی او را نیز بر عهده گرفته بود، در اواخر مجلس ششم از راه اندازی یک شبکه ماهواره ای در خارج از ایران که بیش تر به سینمای ایران خواهد پرداخت، خبر داده بود. او برای راه اندازی این شبکه که قرار بود شبکه ای غیر سیاسی باشد، نامه ای به سید محمد خاتمی رییس جمهور نوشت ودرخواست کمک مالی کرد که ظاهرا با موافقت رییس جمهور نیز روبه رو شد ، اما پس از اعتراض روزنامه کیهان و دیگران، موضوع مسکوت ماند.

با این همه، وقتی که دو شبکه "مهاجر" و "هما" راه اندازی شدند ، برخی از رسانه ها و به خصوص رسانه های محافظه کاران آن را با تلویزیونی که قرار بود بهروز افخمی تاسیس کند ، اشتباه گرفتند و تا مدت ها بر این اشتباه اصرار داشتند. در حالی که این دو شبکه که در انتخابات دوره نهم ریاست جمهوری نیز حضوری فعال داشتند و به پخش جلسات سخنرانی و پرسش و پاسخ نامزد های انتخاباتی می پرداختند، ارتباطی با اصلاح طلبان ندارند. حتی گفته می شود شبکه هما به محمد مهدی خزغلی وابسته است و شبکه مهاجر نیز در داخل ایران دفتر دارد.

بار دیگر که اصلاح طلبان به اهمیت تلویزیون پی بردند هنگام تبلیغات انتخاباتی ریاست جمهوری بود. وقتی که تلویزیون از پذیرش چندباره نمایندگان دکتر مصطفی معین در برنامه های تبلیغاتی خود دداری کرد، مصطفی تاج زاده در گفت و گویی تلویزیون را تهدید کرد که در صورت ادامه چنین روندی، اصلاح طلبان اقدام به اجاره تلویزیون ماهواره ای خواهند کرد. این تهدید اگر چه عملی نشد، اما روی نقطه مهمی انگشت گذاشته شده بود، نقطه ای که پس از سرکار آمدن دولت احمدی نژاد اهمیتی به مراتب بیش تر پیدا می کند. برخی گزارش ها حاکی است احزاب اصلاح طلب دیگری نیز به دنبال راهی برای راه اندازی شبکه تلویزیونی هستند.

البته اما در این میان، عده ای هم هستند که معتقدند تاسیس تلویزیون به دلیل هزینه های سنگین مالی به سختی ممکن خواهد بود و از این رو، راه اندازی رادیو مقرون به صرفه تر خواهد بودد. زیرا هم هم هزینه های کم تری نسبت به تلویزیون دارد، هم طیف های محروم تر- به خصوص روستاییان ، کارگران کارگاه های کوچک و برخی مشاغل مثل رانندگان و....- نیز می توانند مخاطب آن باشند، و هم برنامه سازی آن آسان تر است.

با این همه باید منتظر ماند و تجربه مهدی کروبی و یارانش را – در صورت انجام - از مهرماه بر صفحه تلویزیون ها دید و قضاوت کرد. به خصوص که در محافل گفته می شود که تلاش های بسیاری جریان دارد تا این شبکه، شبکه ای موثر و موفق باشد؛ و شنیده می شود که برای اجرای برنامه ها، با برخی از بازیگران مشهور زن و مرد سینمای ایران – مثلاً آنهایی که اخیرا در فرزند صبح با افخمی همکاری داشته اند- نیز مذاکره شده است..
منبع:
http://roozonline.com/01newsstory/008686.shtml

 
علیرضا میبدی : ما را دارند می زنند



به دنبال اختلالات در فرکانس 12608 روی ماهواره تل استار12 که تا این لحظه هفت ساعت از آغاز آن می گذرد علیرضا میبدی مدیر رادیو یاران که از طریق تلویزیون AFN پخش می شود گفت جمهوری اسلامی در حال زدن فرکانس ماست و گفته می شود این حمله اینبار بر خلاف گذشته که از کوبا بود از خود آمریکاست. علیرضا میبدی گفت شرکت ماهواره ای در حال بررسی عوامل است و به هر روی تا ساعاتی دیگر تصمیماتی جدی گرفته خواهد شد. وی اضافه کرد ممکن است ما فرستنده دیگری را برای پخش استفاده کنیم.
نکته قابل توجه این است فرکانس 11494 تا این لحظه با کوچکترین اختلالی مواجه نشده است و این جای بسیار تعجب است. لازم به ذکر است بر روی فرکانس 12608 علاوه بر AFN شبکه های صدای آمریکا- رادیو فردا و کانال جدید و همچنین رادیو صدای ایران پخش می شوند. به هر حال منتظر می مانیم تا ببینیم چه خبرهای بیشتری به دست ما می رسد.


نقل این مطلب تنها با ذکر آدرس سایت

WWW.IRANSAT.TK یا Iransat.blogspot.com

مجاز است


========================================

UPDATE :



هموطنان عزیز به دنبال خبری که دقایقی پیش به اطلاع شما رساندیم تلویزیون AFN روی فرکانس دیگر نیز روی ایر رفت:

Freq: 11494
SR: 17464
POL: VER
FEC: 3/4

هنوز این سوالات مطرح است:

چرا فرکانس 11494 تا این لحظه زده نشده است؟!!

آیا باید انتظار اختلال در 11494 را نیز داشته باشیم؟!!

اما باید توجه داشت چنانچه اختلالات از سوی نقطه ای از داخل آمریکا باشد امکان ادامه یافتن آن نخواهد بود و فرستنده امواج مزاحم تاوان سنگینی را خواهد پرداخت.



منتظر خبرهای بعدی باشید و از UPDATE ها غافل نشوید

منبع:
http://www.iransat.blogspot.com